Najboljši ponudniki hrane v Sloveniji - ONLINE NAROČILA


Lakomlačen.si je edinstven spletni portal v Sloveniji, ki vam omogoča enostavno ONLINE naročanje hrane iz restavracij in gostinskih storitev preko interneta in pametnih telefonov. Naročanje hrane na portalu Lakomlačen.si predstavlja veliko prijaznejše, preglednejše in lažje naročanje, kot je standardno naročanje preko telefona. Pregled  je veliko jasnejši in posodobljen z aktualnimi meniji in cenami restavracij, ki nudijo veliko izbiro hrane. Portal ponuja tudi vsakodnevne akcije, ocene in priporočila uporabnikov, primerjave med ponudniki, tako da se lahko lažje odločite, katero hrano boste jedli in iz katere restavracije naročili. Preko portala LakomLačen.Si lahko oddate tudi rezervacijo mize za izbrano restavracijo. Delujemo po celotni Sloveniji.


KUCHA


Kucha omogoča dostavo na dom, ki poteka brez-stično. Preko Wolt-a ali njihove spletne strani lahko naročite kruh, ajdove klobasice, čičerikine sire, tempeh, tofu, kimchi, jogurt, namaze, omake, testenine in mnoge druge dobrote. Paketi vključujejo več kot 20 slovenskih kmetij in dobaviteljev osnovnih živil in hranil, tako da z nakupom podpirate celotno prehransko skupnost. Za lažjo dostavo na vaš dom so jim priskočili na pomoč Avant2go, ki so jim omogočili uporabo električnih vozil.


Za  ponudbo si lahko ogledate, tukaj.


Gajbica.si


Gajbica.si ponuja pestro ponudbo najbolj kvalitetnega sadja in zelenjave, ki vam ga pripeljejo v podjetje ali na dom. V času epidemije plačevanje z gotovino ali po predračunu ni več mogoče.


Oglejte si njihovo pestro ponudbo tukaj.


Špacapanova hiša – spletna trgovina


V spletni trgovini najdete hišna vina, sire kraških sirarjev zorjene v Špacapanovi štirni, Špacapanove mesnine in vina vinarjev s katerimi Špacapanova hiša sodeluje.


Oglejte si njihove izdelke tukaj.


WeVino


WeVino ponuja dostavo vin preko svoje spletne vinoteke. Na njihovi spletni trgovini lahko izbirate med najboljšimi vini iz celotnega sveta.


Njihovo selekcijo vin si lahko zagotovite, tukaj.


Green Gold Brewing


Podjetje iz Savinjske doline že nekaj let vari svoje pivo, ki ljubitelje piva zagotovo ne bo pustilo ravnodušne tudi v času Coronavirusa.


Oglejte si njihvo široko ponudbo piv, tukaj.


GreGurMan


Na obrobju Ljubljane, v Sneberjah, se razprostirajo prostrane njive poljedelske kmetije Cimermanovih, na katerih bodo kmalu žarele sončnice. Tem se pridružujejo še koruza, oljna ogrščica, pira, pšenica, ajda, konoplja in drugi pridelki. GreGurMan ponuja kupcem pristne okuse narave. Nedavno so se odločili, da bodo zaradi ječmena, ki ga pridelajo, varili tudi čisto svoje domače pivo.


Kontaktni podatki:

Naslov: Sneberska cesta 127a, Ljubljana

Telefonska številka: 040 423 336

Elektronski naslov: info@gregurman.com


Njihove izdelke si lahko zagotovite, tukaj.


Mesarija Kragelj


Smo Mesarija Kragelj, družinska mesarija iz Posočja. V Ljubljani imamo dobro leto storitev Narezki.si, dostavo narezkov na dom. Poleg različnih narezkov, ki jih imamo v ponudbi, ponujamo tudi dostavo naših suhomesnatih izdelkov. Dostava dnevno v Ljubljani, za večje količine tudi drugam (po dogovoru).


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 064 111064


Več o ponudbi si lahko preberete na njihovi spletni strani.


Steak Shop by Stari Pisker


Vrhunska butična ponudba steakov, rebrc, divjega lososa z aljaske in lardo slanine. Enako meso uporabljamo tudi v gostilni Stari Pisker.

Vsa spletna naročila dostavijo na dom – po celi Sloveniji!


Zeleni zabojček


Zeleni zabojček že deset let dostavlja izključno ekološko in lokalno pridelano hrani do vašega praga.


Oglejte si njihovo ponudbo, tukaj.


Zdrava dostava


Podjetje Zdrava dostava skrbi za dostavo ekološkega sadja in zelenjave do vašega praga ali pisarne tudi v času koronavirusa v Sloveniji. Njihovi dobavitelji so skrbno izbrani, saj želijo svojim strakam ponuditi samo najboljše kar naravo ponuja. Vsem starejšim, sedaj omogočamo tudi naročanje preko SMS-a. V sporočilu navediti svoj ime in priimek, naslov za dostavo ter izdelke in njihovo količino v kilogramih. Nazaj boste na SMS prejeli znesek dostave z vključenim 10% popustom in šele ko boste naročilo potrdili ga bomo poslali v skladišče za pripravo. Vsi starejši, ki boste naročili preko SMS imate že avtomatično vključen 10% popust. Ostali pa za isti prihranek v spletni trgovini pri zaključku naročila uporabite kodo #OSTANIDOMA.


Kontaktni podatki

Telefonska številka: 051 206 685 ali 040 632 504

Elektronski naslov: info@zdravadostava.si


Ponudbo si oglejte na njihovi spletni strani, klinite tukaj.


Pivovarna Pelicon


Od zaprtja lokalov omogočajo brezplačno dostavo piva po celi Sloveniji. Kljub temu da pivo ni nujna potrebščina, pa ljudem prinaša vsaj nekaj veselja in spomin na čase, ko so se družili s prijatelji v omiljenih lokalih in restavracijah. Pakete v času epidemije dostavljajo nemoteno.


Ponudbo piv lahko preverite tukaj.


Foodium


Podjetje Foodium trgovina d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z uvozom in distribucijo mesa. Njihove stranke so predvsem gostinci, ki pa so v tem trenutku zaprli svoja vrata. Ker imamo na zalogi kar precej visokokvalitetnega mesa in grškega oljčnega olja obveščajo stranke, da lahko njihove izdelke tudi sedaj namesto v gostilne, dostavljajo tudi na dom. Dostave lahko opravljajo predvsem za osrednjo slovensko in gorenjsko regijo. 


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 040 716 310

Elektronski naslov:  info@foodium.eu


Njihove izdelke si lahko ogledate, tukaj.


Dostava hrane na dom v času Coronavirusa:


Gostilnica in pizzerija Kaval


Gostilnica in pizzerija Kaval skrbi, da boste lahko tudi v teh dneh uživali ob njihovih kulinaričnih dobrotah v varnem zavetju svojega doma. Dostavo omogočajo iz gostilnice Kaval, od ponedeljka do petka med 11. in 20. uro, vikendi med 12. in 20. uro, z najvišjimi zaščitnimi standardi za preprečevanje širjenja virusa. Dostava hrane je brezplačna, hitra in varna.

Ponudbo gostilnice in pizzerije Kaval si lahko ogledate, tukaj.

Poleg A la Carte ponudbe nudjo med tednom tudi dnevna kosila, ki jih dostavljajo med 11. in 14. uro.

Za ogled ponudbe dnevnih kosil, klinite tukaj.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 01 512 55 96

Poleg obstoječih načinov plačila, je mogoče tudi plačilo z nakazilom prek TRR:

Creans d.o.o., Tacenska 95, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56 0310 6100 0822 041, pri SKB d.d.

Namen plačila: DOSTAVA št. računa


Povezava do več informacij in ponudbe


Pizzeria Hram Gorjan


Pizzeria Hram Gorjan Komenda vam nudi 20 vrst pic iz krušne peči, orado na žaru, solate ter več vrst srbskih jedi iz žara na oglje (roštilja). Vse ostale jedi so na voljo po naročilu.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 595 959


Celotno ponudbo si lahko ogledate tukaj.


ŠtacunaŠtacuna dostavlja od ponedeljka do sobote. Ponujajo lokalne/slovenske proizvode s področja zdrave domače hrane.

Stalna ponudba: jabolka različne sorte, krompir, korenje, koleraba, česen, čebula, zelena gomolj, kislo zelje, črna redkev, med, marmelade, sadni sokovi ...


Kontaktni podatki:

Elektronski naslov: eneja.debevec@gmail.com 

Telefonska številka: 041 987 436


To je To Balkan Žar


Za specialitete z žara poskrbijo To je To Balkan Žar. Špikani čevapčiči ali pekoča domača klobasica bodo vaše brbončice preprosto omamili.  Do petka vam vse jedi ehrana dostavijo popolnoma BREZPLAČNO! Dostavljalci ti naročilo dostavijo BREZKONTAKTNO v samo 15-30 min!


Oglejte si njihovo ponudbo tukaj.


Kmetija pr Matevž


Kmetija pr Matevž prideluje odlične mlečne izdelke: domač jogurt, sadna skuta, mocarela, ricotta, mleko in maslo. Naročite pa lahko tudi domača jajca.


Kontaktni podatki:

Elektronski naslov: kmetijaprmatevz@gmail.com


Domačija Butul


Naša celotna družina je tu, na manžanskem hribu, že teden dni , odmaknjeni smo od vsakodnevnega vrveža, saj jemljemo resno vsa navodila glede možnosti okužb in preventive.

Ustvarjamo, nabiramo, vlagamo, mesimo, pečemo, sejemo, sadimo. Dela nam ne zmanjka, idej niti ne. Ker žal ne moremo in ne želimo sprejemati gostov na obisk, smo se odločili, da vam omogočimo naročilo in nakupe naših dobrot preko maila in telefona. Kako deluje ? Pokličeš ali pišeš, poveš želje, nam zaupaš številko bančne kartice za plačilo in prevzameš paket pred vrati. Brez gotovine, brez stikov. Na voljo je trenutno: divji špargelj, regrat, čemaž, divji por, kruh pečen z drožmi, suha zelišča , začimbe (žajbelj, šetraj, cimet, kurkuma, ingver, zelenjavna začinka….), mešanice čajev, oljčno olje in  vina. Z nakupom boste podprli male pridelovalce, ki že dolgo vrsto let skrbimo, da imamo za nas in za naše goste na mizi doma pridelano hrano. Pridelke bodo dostavili tudi v Ljubljano.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 041 718 219

Elektronski naslov: butul@siol.net ali tatjana.butul@gmail.com


Domačija Novak


Domačija Novak ponuja dostavo svojih izdelkov v Novo mesto in Ljubljano. Ponujajo naslednje dočae produkte:

Domača marmelada  280 g okusi sliva, marelica, breskev, pomaranča cena 5,00 evrov za kozarec

Domača marmelada 170 g kutina  cena 4,00 evre za kozarec, Žele iz šmarnice 170 g  cena 4,00 evre za kozarec

Sirupi za redčenje ; okusi regrat, bezeg, vrtnica, smrekovi vršički: 1 liter cena 6,00 evrov, 0,5 litra cena 5,00 evrov

Kis iz divjih jabolk ( lesnik): 0,5 litra 8,00 evrov. Velika izbira lesenih desk za rezanje in serviranje in pa tudi leseni stoli za teraso (deckchair)... Možna je tudi dostava divjih rastlin; kopriva, regrat, mešanica za rižoto: 10,00 evrov / kg


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 041 343 000 ali 041 671 362


Picerija pod Gradom – Tržič


“Smo picerija pod Gradom z več kot 30 letno tradicijo, kjer vam pizzo spečemo v pravi krušni peči in vam jo naši prijazni dostavljalci dostavijo v čim krajšem možnem času.”

Nahajajo se v Tržiču.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 045 962 055


Biljardna Hiša Ljubljana

Biljarna Hiša v Ljubljani ponuja dostavo hrane na dom iz njihove restavracije.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 387 063

Elektronska pošta: biljardnahisa@gmail.com


Gostilna Podfarovž


Gostilna Podfarovž nudi tople obroke vsem socialno ogroženim osebam, ki so ali bodo zaradi situacije v kateri se nahajamo, ostale brez le tega. Topel obrok naročite na telefonsko številko 040 638 470, da vam ga vnaprej pripravimo, vi pa ga prevzamete brez čakanja. Prosimo, da s seboj prinesete svojo embalažo. Možno je naročilo toplega obroka za socialno ogrožene starejše osebe na območju Vipavske doline, ki ga ne morejo prevzeti v naši gostilni. Poskrbeli bomo za brezplačno dostavo le-tega. Ob naročilu sporočite naslov dostave, naš dostavljalec bo hrano pustil pred vašimi vrati, brez osebnega stika.

Topli obroki bodo razdeljeni in dostavljeni vsak dan med 12.00 in 14.00.

Za vas bosta vsak delovni dan v kuhinji Denis Ibrišimovič in Julijana Krapež, ki bosta edina, ki bosta imela stik s pripravo hrane. V kolikor bi prišlo do kakršnegakoli suma na bolezen, se priprava hrane nemudoma prekine.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 040 638 470Picerija ArkadaPicerija Arkada ponuja izvrstne pice že od leta 1978.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 051 222 833

Elektronska pošta: info@picerija-arkada.si


Oglejte si njihovo ponudbo, tukaj.


Domačija Majerija

Na Majeriji pridelujemo zelišča za kulinarično uporabo, domače zelenjave in sadje. Pri tem se držimo načel naravne, človeku in okolju prijazne pridelave. Zagotavljajo nam odlično osnovo za pripravo izvrstnih jedi. Poleg tega pa zelišča, zelenjavo in sadje predelujemo v domače izdelke višje kakovosti. Želimo vam ponuditi proizvode, ki so prijetno polnega okusa, svojevrstni in enkratni. Skratka, naše domače delikatese.

Na Majeriji imajo poleg direktne gostinske dejavnosti tudi majhno kmetijo, organizirano za potrebe restavracije. Viške pridelkov predelamo v razne domače prehrambne proizvode, ki jih tržimo na domu, po Sloveniji in izven.

Dostava je možna osebno (do 20 km oddaljenosti), po pošti ali pa jih stranke lahko varno kupijo in prevzamejo direktno pri nas. Za večje nabave možen tudi individualen dogovor za dostavo.


Kontaktni podatki:

Elektronska pošta:  info@majerija.si


Njihove izdelke lahko vidite tukaj.


Gostilna Rekar


Gostilna Rekar bo v času epidemije opravljala dostavo na dom.

Ponudbo si lahko ogledate tukaj.Kmetija Mihelčič


Kmetija iz Grahovega pri Cerknici iz mleka izdeluje pester izbor mlečnih izdelkov, kot so: sir, jogurt, skuta, maslo, sir za žar, kislo mleko in mnogo drugih mlečnih produktov. Svoje izdelke ponujajo dvakrat tedensko tudi na cerkniški tržnici. Njihove izdelke pa lahko prevzamete tudi na njihovi kmetiji po prehdoni najavi, kjer vam lahko pripravijo tudi ogled kmetij in degustacijo melčnih izdelkov. Vse svoje izdelke vam po dogovoru dostavijo na dom. Kmetija Mihelčič se je vključila v dostavljanje hrane na dom. Ob sredah in sobotah bo med drugim v ponudbi tudi svež kruh, ki vam ga bodo dostavili na dom.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 632 543

Elektronski naslov: kmetija.mihelcic123@gmail.com


Eko kmetija Baron


Vsa živila iz eko kmetije Baron imajo evropski znak sheme kakovosti, ki pudarja gospodarjenje v sožitju z naravo. Vsa živila s pridelana v skladu s strogimi EU predpisi za okolje in dobro počutje živali, njihova kakovost pa se redno preverja. 

Za dostavo v Maribor sprejemajo naročila vsaki teden do srede in sicer do 20. ure. Izdelke lahko dvignete vsaki četrtek v Maribor pred KGZS-zavodom Maribor, Vinarska ul. 14 med 16.00 in 17.00 uro ali na kmetiji ali vam jih pošljejo po pošti (samo določene izdelke, ki so v spletni trgovini).


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 02 601 44 51 ali 051 317 104

Elektronska pošta: info@pribaronu.si


Oglejte si njihove ekološke izdelke, tukaj.


Domače mesnine kmetije Pr’ Soud


Ponudba vključuje obilico domačih jedi in predelavo mesa. Najdete jih na tržnici v Domažalah, Kranju, Kamniku in na Vrhniki. Izdelke kmetije Pr’ Soup pa lahko najdte tudi v KZ Križe, Senožeti in Litija.


Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 031 884 266

Elektronski naslov: dusan.globocnik@gmail.com


Njihovo ponudbo si lahko ogledate tukaj.


Ostali lokalni ponudniki hrane


Podpiramo naše lokalne pridelovalce in predelovalce v teh časih. Oglejte si kje lahko dobite lokalno pridelano hrano, tukaj.

V okolici Lukovice so vam na voljo številne ekološke kmetije, ki vam v teh dneh nudijo sadje in zelenjavo ter mnoge druge produkte. Oglejte si jih tukaj.


Največji dostavljalci hrane v Sloveniji


Wolt


V času Coronavirusa bo Wolt skupaj s svojimi dostavljalci poskrbel, da bo hrana prišla do vas. Zaradi vsesplošne varnosti bo tvoja dostava od sedaj naprej odložena pred tvojimi vrati/vhodom.


NOVO! Izdelke iz trgovine Žito naročiš kar s svojega kavča. Dostavimo ekspresno! Ti je zmanjkalo testenin, mleka? Hočeš narediti palačinke in nimaš moke? Ne skrbi, vse te izdelke lahko naročiš pri Žito Diskontu Šmartinska, Žito Trgovini Tržaška in Žito Delikatesi VAM Koseze.


Kdo vse dostavlja hrano in kje si oglejte na njihovi spletni strani.


eHrana


eHana skupaj s svojimi dostavljalci prav tako skrbi, da v teh dneh ne boste ostali lačni. Preverite katere restavracije v teh dneh dostavljajo. Uredili so tudi brezkontaktni postopek prevzema dostave hrane. Gotovisnka plačila v tem času niso mogoča zaradi varnostnih razlogov. Svetujejo uporabo spletnega plačevanja, saj so ta varna in zanesljiva, obenem pa tako zmanjšamo osebni stik in preprečimo tveganje okužbe s koronavirusom.


Kdo vse dostavlja hrano in kje si oglejte na njihovi spletni strani.