TEAM - BUILDING EVENTS AND ACTIVITIES

WEDDING CEREMONIES AND CELEBRATIONS

VEČER MAGIČNIH KOKTEJLOV

 

Čisto pravi šov magične miksologije, inspiriran z londonskim projektom The Cauldron. Vstopite v magično učilnico, odenite si čarovniško pregrinjalo, popijte magični welcome drink in se naučite zmešati 2 čisto prava čarovniška koktejla s posebnimi dimnimi efekti! V rokah boste držali tudi čisto pravo čarovniško palico.

 

GIN&TONIC SAFARI

 

Zabaven sprehod skozi zgodovino in sedanjost gina. Nepozaben dogodek, na katerem boste gin doživeli s čisto vsemi čutili.

Kako se Gin&Tonic Safari razlikuje od programa Gin&Tonic Show?

bolj sproščen, krajši, ugodnejši program (60 minut vs. 100 minut)

ne vključuje prikaza destiliranja gina

primernejši program za večje skupine (50+)

Kako deluje?

Zabavni kviz o ginu, degustacija različnih ginov + izdelava perfektnega G&T cocktaila = en ginialen recept za team building, popestritev večerje, uvod v zabavo ali drugo druženje.

Delavnico lahko po želji nadaljujemo s sprotno destilacijo gina, ki ga popijete na zabavi.

 

MYSTERY BOX – THE GAME- GIN&TONIC

 

Kratka, zabavna in poučna escape igra s čudovito nagrado

Osnovni podatki:

Trajanje: 30 do 45 minut (skupaj z nagrado do 60 minut).

Število oseb: 5 do 500

Lokacija: Orehov gaj ali kjerkoli drugje

Kako deluje?

Pred vami je škatla brez pokrova in ključavnice. Poiščite način, da jo odprete, s pomočjo sodelavcev rešite kratke in zabavne uganke na temo gina ter si prislužite odlični gin&tonic.

Primerne priložnosti

Popestrite vaš poslovni dogodek s skupinsko igro, v kateri boste kolektivno “pobegnili od žeje” obenem pa se nekaj koristnega tudi naučili.

Priporočamo kot uvod v piknik ali vrtno zabavo ali kot zabaven zaključek dogodka.

 

For more information, please call us on 041 377 030 or write to info@sloveniaeat.com

  • events_image_3.jpg

- PROTISTRESNI DAN

- ZDRAVA EKIPA – DANSKA IZOBRAŽEVALNA SIMULACIJA ZA - PREPREČEVANJE STRESA

- ESCAPE PROGRAMS

-  Prvinsko EKIPNO doživetje KOČEVSKEGA ROGA

 

 

Za vas lahko pripravimo naslednje programe:

 

Masteršef –  Popestrite vaš poslovni dogodek s kratkim in intenzivnim kulinaričnim doživetjem, ki smo ga zasnovali po vzoru znanega TV šova. Udeleženci vstopijo v zabaven kulinarični izziv, v katerem bodo morali pokazati svoje znanje, kreativnost, sposobnost ekipnega dela. Trajanje: 90 minut za do 100 oseb. Degustacijske količine hrane. Primer jedi: žlikrofi.

 

Kratke kulinarične delavnice – krasna izbira za vse, ki svoj dogodek želite popestriti s kratko in enostavno delavnico ter obenem gostom ponuditi nova znanja s področja kulinarike. Posebej primerno tudi za tuje goste (npr. kuhanje štrukljev). Trajanje: 90 minut za do 100 oseb. Degustacijske količine hrane. Primer jedi: štruklji.

 

Kulinarična igralnica – “Show cooking” in izobraževalni program z zanimivimi rekviziti, v katerega vključujemo goste glede na čas in vrsto dogodka. Običajno trajanje: 20 minut na skupino do 10 oseb. Primerno za večje dogodke kot ena animacijskih postojank. Degustacijske količine hrane. Najbolj priljubljen program: žar&steak.

 

Kulinarični team building – Igrificirano kulinarično popotovanje po Orehovem gaju. Spoznavanje z zanimivimi tehnikami in rekviziti. Pojeste to kar skuhate. Trajanje: 3-4h. Primerno za 20 do 150 oseb. Hrane je dovolj kot glavni obrok.

 

Nudimo tudi Kulinarično delavnico na temo zdrave prehrane, v kombinaciji z izobraževalnim programom za spodbujanje zdravja na delovnem mestu.

 

Za več informacij nas pokličite na: 00386 41 377 030 ali pišite na info@sloveniaeat.com

 

  • events_image_5.jpg